Move About är marknadsledande inom elfordonspooler och optimering av fordonsflottor till företag, kommuner och andra organisationer.
Med vårt system uppnår ni synlig marknadsföring, ett effektivt bilnyttjande och ni kan fokusera helt på er kärnverksamhet.

 

Elfordonspooler
En elfordonspool med nollutsläpp är, utöver miljö- och transportaspekterna, en mycket effektiv form av marknadsföring. Traditionell marknadsföring blir allt mer ineffektiv och organisationer behöver hitta nya, effektiva marknadskanaler. Elbilar är ett positivt och mycket synligt reklammedium med starka signalvärden. Med en elfordonspool används elbilarna mycket frekvent och de syns bland många människor. Move About's specialutvecklade bokningssystem, tillsammans med ett komplett tjänstepaket, gör att ni kan fokusera på att boka och köra elbilarna effektivt och med hög synlighet.

 

Optimering av fordonsflottor
Genom att optimera nyttjandet av era befintliga bilar kan ni uppnå stora kostnadsbesparingar. Move About erbjuder ett komplett paket bestående av bokningssystem och tjänster som gör att många anställda kan använda färre bilar på ett smartare sätt. 

 

Du är välkommen att höra av dig till info@moveabout.se om även din organisation är intresserad av att börja resa verkligt hållbart!

 

Solbilspoolen i Helsingborg