smartmockups_knils5gc

Flexibla företagslösningar

Elbilspooler laddade med fördelar.

Våra paketlösningar är framtagna för att passa de flesta företag och organisationer, vare sig ni vill köra i våra befintliga pooler — eller starta en egen.

Hitta en plan som passar er.

Free

0

kronor/månad

Enkelt tillgång till våra pooler. Passar perfekt för lite mindre team som vill resa hållbart. (Max 10 anställda)

Standard

599

kronor/månad

Smidig tillgång till våra öppna pooler samt möjlighet till egna bilar. Passar perfekt för små och mellanstora organisationer.

Premium

5790

kronor/månad

En flexibel lösning med full kontroll. Passar organisationer som ställer högre krav på integration med egna system och skalbarhet.

Timpris oavsett plan. Standardbil 76kr/timme. Premiumbil 236 kr/timme. Alla priser är exkl. moms.

Kontakta oss

Ingen bilar i närheten av ert kontor?

Med bilpaketet så ställer vi ut bilar precis där ni vill ha dem. Ni får alla fördelar med bil, fast utan allt krångel. Med Move About får ni mer mobilitet med färre bilar — samtidigt som ni gör klimatet en tjänst. Vi är inte bundna till något specifikt märke, utan hjälper er att anpassa fordonsflottan efter era behov.

Skicka förfrågan

Bilpaket

City

City

Exempel Renault Zoe

Medium

Medium

Exempel Nissan Leaf

Transport

Transport

Exempel Nissan E-NV200

Exclusive

Exclusive

Exempel Tesla Model 3

image

Bilpaketen

Få mer. För mindre.

Det ska vara lätt att välja rätt.

I våra bilpaket ingår alltid installation av vår hårdvara, driftkoordinering, obegränsad tjänstekörning i er egen pool samt tvätt och städ varannan vecka.

Kontakta oss

image

Funktion

Boka, hämta, kör. Repeat.

Vi hittar den bästa bilen för dig.

Boka och lås upp ditt fordon med vårt världsunika bokningssystem som är byggt just för elfordon. I appen tilldelas du alltid det bästa fordonet baserat på laddnivå, tillgänglighet och planerad körsträcka.

image

Administration

Ta dig fram pappersfritt.

Vi vet att din tid är pengar.

Vårt smidiga bokningssystem är byggt för att göra din fordonshantering smärtfri. Samla dina företagskvitton på ett och samma ställe och rör dig pappersfritt.

Så kommer du igång

Ta ett steg närmare grön mobilitet.

icon

Välj ditt paket

Välj mellan våra tre företagspaket: free, standard och premium. Har du ingen bilpool i närheten? Inga problem — vi ställer ut bilar i närheten av ditt företag.

icon

Kontakta oss

När du har valt ett av våra företagspaket så kopplar vi ihop dig med en av våra mobilitetsexperter. Tillsammans hittar vi en lösning som fungerar för er organisation.

icon

Registrera ditt företag

När vi har hittat den optimala mobilitetslösningen så gör vi en registrering av ert företag i våra system, och ser till så att ni får en full genomgång av vad som ingår.

icon

Anslut dina anställda

Nu åker vi! Det lättaste sättet för dina anställda att komma igång med grön bildelning är att ladda ned vår mobilapp från App Store eller Google Play. Boka, hämta, kör!