Nyhet

Move for Movember – vi deltar i Mustaschkampen!

Skrivet av Zandra Olsson, 10 november 2021.

b39d944e-fe5c-4646-9bd5-305b8a9233b8

Under november har vi på Move About sparat på mustaschen. Såklart är vi med och stöttar Mustaschkampen i kampen mot prostatacancer.

Mustaschkampen är ett viktigt initiativ som finns för att öka allmänhetens kunskap om mäns hälsa och prostatacancer. Och inte minst samla in medel för forskning om sjukdomen.

– Vi är oerhört stolta att kunna vara med och bidra till Mustashkampen. För oss är det väldigt viktigt att ge tillbaka och stötta på det sätt vi kan, säger Maximilan Bador, CCO Move About.

Det är Prostatacancerförbundet som ligger bakom Mustaschkampen som återkommer varje år i november. Syftet med kampanjen är att utbilda, uppmärksamma, samla medel och sprida kunskap till en av Sveriges vanligaste cancerform — prostatacancer.

– För oss är det en självklarhet att vara med och stötta kampen mot prostatacancer eftersom vi tror starkt på att tillsammans vinner vi mot cancer, likväl som vi tror på att tillsammans vinner vi mot den globala uppvärmningen. Varje liten del räknas, avslutar Maximilian.